Wedstrijdschema Regatta

Zaterdag 8 september is het weer feest op de Bosbaan in het Amsterdamse Bos.  EHDC organiseert er zijn jaarlijkse regatta, ditmaal met 18 teams in grote boten en twee teams in kleine boten.  We beginnen om 10.30 met de 500 meter, met in de middag de 200 en 2000 meter. Toegang is gratis. Er is eten en drinken, en in de middag wandelt er ook nog een hele mooie fanfare rond: Toeters en Bellen uit Amsterdam. Zie verder:  EHDC tijdschema regatta 2018a.

Op zondag 9 september vindt vervolgens de jaarlijkse toertocht door Amsterdam plaats. Met 13 boten starten we op de Duivendrechtsekade en gaan dan via de Amstel naar de wallen en het IJ, terug via de grachten en de Boerenwetering.  Onderweg zwaaien we naar iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *