Rhenania grote winnaar EHDC Bosbaan Regatta

De Bosbaan Regatta zit er weer op. Helaas geen echt zonnetje, maar zeer spannende wedstrijden, die vaak pas op de meet beslist werden. We hadden 18  seniorenteams, waarvan 11 uit Duitsland. Rhenania die al eerder bij ons was, bleek veruit de beste. Deze club haalde op alle drie de afstanden – 500 – 200 en 2000 meter – de gouden medaille. De zogenaamde Hollandse eer werd hoog gehouden door de River Dragons uit Gorinchem: 2 x zilver en eenmaal brons. De grote kampioen van de laatste jaren, the Dutch Dragons uit Zoetermeer, slaagde er dit keer niet in zijn stempel op de wedstrijden te drukken. Meer dan een 4de plaats zat er niet in. Op de foto zie je de peddelaars van de Dutch terug lopen na een race.  Er valt inderdaad wat te bespreken.

Meer foto’s staan op onze FB-site. De uitslagen vindt bij Time Team: op de lichtblauwe tekst je cursor zetten en je krijgt de uitslagen. De 500 meter was in de ochtend, de 200 vroeg in de middag en de 2000 was slot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *