Langste dag en regatta

Woensdag 21 juni vieren we bij ons clubhuis aan de Gaasperplas de langste dag van het jaar: eerst varen en daarna aan de bbq met schitterend uitzicht op de plas.

Er is ook nieuws over de EHDC Bosbaan Regatta die we dit jaar op zaterdag 9 september op de Amsterdamse Bosbaan organiseren. Vanuit Duitsland komen er inmiddels zes teams. Uit Nederland verwachten we 9 ploegen. Dat betekent dat er nog ruimte is voor drie teams. Zoals gebruikelijk varen we op de regatta twee afstanden: de 200 en 500  meter, met heats, halve finales en finales.  De 2000 meter wordt naar keuze van de deelnemende ploegen gevaren in een rechte lijn of in een grote ronde, die 2-maal moet worden afgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *