Regatta 2019: We tellen nu 15 teams

De regatta van 7 september heeft tot heden een 15-tal teams aangetrokken waarvan acht uit Duitsland, ongetwijfeld het sterkste drakenbootland in Europa. Daarnaast komt er een team uit Wenen en hebben we een bijzonder team uit Amerika/Canada. vol vrouwen die borstkanker overwonnen hebben. Pink Sisters worden ze genoemd.

De regatta is dit jaar uitgebreid met een speciale competitie voor international;e luchtvaart-bedrijven, waarvan velen over een drakenboot-team beschikken. Zo kennen we in Nederland de Blue Dragons, die vanouds aan de KLM gelieerd is. En deze Hollands Trots bestaat dit jaar 100 jaar. Vandaar dus een extra wedstrijd. Er komen in ieder geval teams uit de Emiraten, Azie en China.

Het programma start om 10.30 met de 500 meter, daarna de 200 meter en de 2000. Toegang is gratis. En vanaf een uur of drie is er live muziek met het fameuze straatorkest Toeters en Bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *