Seizoen 2023 gaat 12 april van start

Volgende week woensdag 12 april starten we weer met peddelen. En dan is er ook ruimte voor mensen, die mee willen doen. Je bent ook welkom als je nog nooit gepeddeld hebt. Leeftijd en sekse spelen geen rol.
Als je mee wil doen, moet je omstreeks 19.00 bij ons clubhuis zijn. Dat ligt aan het Langbroekpad, nr. 3, bij de Gaasperplas. Met de auto kom je bij ons via de Langbroekdreef waarmee het pad verbonden is. We zijn ook bereikbaar via de metrolijnen 54 en 53: bij het eindstation uitstappen en dan verder per fiets of al lopend. Bij het clubhuis kan geparkeerd worden.
Mee peddelen kost 5 euro per keer of 110 per jaar. We trainen/peddelen dus elke week op woensdag. Training duurt zo’n 60 minuten. En naarmate de zon later ondergaat, beginnen we ook later met trainen.
Wil je meer info, schrijf dan naar: ehdc.amsterdam@gmail.com.

Afscheid

In de afgelopen weken hebben we afscheid moeten nemen van Ed Engelen, stuurman/trainer bij onze buren ‘de Concrete Dragons’. Ed voer ook wel met ons mee. Hij overleed in zijn slaap, met een glimlach om de mond zei z’n dochter.

We namen ook een soort afscheid van Jantj√© Tetelepta, zo ongeveer de bekendste peddelaar van Nederland, die na sterven van z’n vrouw en het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd ervoor koos naar de Molukken terug te keren. Gelukkig hebben we nog regelmatig contact via de email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *