Regatta 2023

Ieder jaar organiseren we een grootscheepse drakenbootwedstrijd op de Amsterdamse Bosbaan. Dit jaar dus op zaterdag 2 september en op zondag 3 september organiseren we nog een tocht door de grachten van Amsterdam. Daarvoor is altijd veel belangstelling, zowel van allerlei teams als van de bezoekers die in Amsterdam op de grachten lopen.

De wedstrijden op de Bosbaan beginnen om 10 uur, eerst op de 500 meter, dan de 200 meter en we eindigen met een 2000 meter. Aan de wedstrijden nemen altijd Nederlandse en Duitse teams deel. Soms komen ze uit Frankrijk, Tsjechiƫ of Oostenrijk. Het maximale aantal deelnemers is 18.

Zie voor meer onderstaande info en wil je je aanmelden als team, dat kan via: ehdc.amsterdam@gmail.com. Je ontvangt dan van ons een inschrijfformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *